Wednesday, 27 June 2012

hasil penculikan cine sepet tak basuh b*r*k tu
maka sementelah pula, kami gerak ke Selatan Tanahair kira2 jam 3:30 pm
Tuan Muda Asri Azhari Basry tu nak singgah flet ijaw
nak tukaw baju coklat dia yg buruk dah kene clorox tu kpd baju yg lebih proper sket
(xde la proper mane pun kot)
sepanjang tempoh diculik, aku diam la jugak memula tu kan..
pandang dia pun gune ekor mata je
sebab bengang kan
tapi bley la pulak cine sepet tu sengih je
huwaaaaa..Asri bodoh..!!! ॓_॔
huh..!!!nasib la tingkap tak bukak, kalau tak hilang keayuan aku cakap Asri bodoh
(eh aku ckp 'bodoh' pun cute taw sbb aku pelat 'd')
dia boleh gelak terkekeh2..
haku lesingggg kang..!!!gurrr....(-''-)
tindakan drastik yg aku buat ialah aku p tarik rambut dia yg tebal nak mamp*s tu sekuat hati pahtu tolak2 kepala dia..pergh..!!refleks hokey
 ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
maafkan beta kerana berkelakuan tidak sopan ini
geram kot..aku punyelah marah semarah2nya kat dia
and then how come he can do such a sweet & fluffy kidnap (sweet kan?)
(✿◠‿◠)
siap boleh sengih lagi kau ye Asri

alahai kekanda Asri
macam manalah dinda nak marah kanda..
tak sampai hati la sayang..
bila aku tanya kenapa dia nak hantar aku kenapa dia buat macam ni sedangkan esoknyer dia nak kerja, dia jawab gini je
"sebab nak pujuk..??"
alahai Asri..rasa cam nak gigit je ko sampai lunyai cam shark tu ha
rxn muka dia tu jangan cakaplah
muke sepet gitu je ha
xdenye nak cakap gini
"sayaaaangg..., sayang janganla marah abg ye sayang..??"
paaaannnnngggg...!!!kerat jari la Asri nak cakap camtu
rasa nak nanges..tapi rase happy pun ade..ehek ❀‿❀
sebab Asri dah culik aku kan, maka semua kemarahan beta pun hilang sekelip mata
sekali kelip je dah hilang.magic kan..??
untunglah kau Asri dapat aku yg cepat sejuk ni (cepat ke?)
dlm pukul 5 pm camtu stop kejap dekat RnR Seremban sebab lapaaarrrr..
boleh la pulak cine sepet tu cakap gini, "sape suruh tak makan habis tadi?"
hamboi ligat mulut ko skang Asri, nak kene cili ke?
lapar kot..tapi memang lapar nak makan benda2 maniiiis je (tiap kali pun mmg gitu kan??)
lepas makan2 tu, dlm sejam lepas tu Asri stop kt satu tempat

"awk, kat mane ni wak?"
"Taman Botanikal Melaka"

perasaan..??rasa cam nak xoxo jer k..hahahaha..terharu kot...
✌♫♪˙❤‿❤˙♫♪✌

jalan2 survey2 hutan tu dgn wedges kan..
letih..lenguh..bermengah2 ..tapi dalam hati ada taman..ehek❤‿❤
agak2 dah nak maghrib tu, terkocoh2 nak balik sebab terpengaruh dgn cerita org tua2 takut kena sorok jin
aku ingat aku sorang je cuak, rupa2nya Asri pun cuak gak.
cet! xde nyer putera raja nak selamatkan aku kot
nasib jumpe jalan keluar. kalau tak agaknya kami dah kawen kat jin's territory kot (pffftt...)
"kanda, kita dinner kat manew??"
"McD je"
terus frust.tapi sempat lagi ngengade nak makan kat McD Dataran Pahlawan tu
rizen kenape, sbb adik Asri ade sorang keje kat situ
kunun2 macam nak bersuai-kenal dgn bakal kakak ipaw lew (paaannnggggg.....!!!)
"hurmm...Umbai..??kite makan ikan bakar..nak..??"
maka terus aku teruja dgn gedixnya cakap "naaaakkkkk....!!!!!"
order2..seronok la aku paw Asri kan..hambek kau 40hengget makan dua orang
nasib la Asri sape soh ko wat aku majok kan..
so...so far,..rasa cam x rugi la gaduh 3 hari kan..
sebab dapat ngedate camni kan..
ehek (。◕‿◕。)




ReActioNs:

1 criticS:

lily platae said...

Comelll gilerrrrrrrrrr!!!!jeless ai ok!..muahahahaha