Tuesday, 26 June 2012

rentetan dari kisah malam tu, aku memang hangin satu badan lah
mmg rase nak clash se clash clash nyer
pagi tu mmg tak nak mesej dia langsung sebenarnya
tapi Kak Mira pujuk pujuk & pujuk lagi..
ikut Kak Mira, dia soh call sebenarnya..
tapi aku yg ketegaq keras kepala ni x mungkin la kan..
then enuf sms him..
"otw ke TBS. bas mungkin kol 2:30"
seminit..dua minit..30 minit..non ado reply ma..
rasa macam org bodoh sat2 tengok handset
rasa cam darah haku tgh menggelegak 100oC
entah dah berapa minit lepas tu baru dia reply
tu pon setakat "ok" je..
nak ngamok...nak nanges pon ade...T_T
then text him again.. askin' whether he got any heart to singgah or not..
tak reply..text him agaiinnn with quite harsh message..
he said, "otw"
relief...but seriously rase nak nanges
lagi2 masa tu tgh makan kt food court TBS tu ha..
tak lalu pun..makan lambat2..sbb tengah sedih kan..
tapi lapar gegiler kot..sedey..takley nk masuk makanan..(nanges lagi)
alahai Aida..T_T

lepas setengah jam kot baru dia datang
duduk kt seat depan meja aku
awek2 kt sebelah meja tu tengok2 sbb tibe2 ade apek cine sepet kurus nak mamp*s dok tompang meja kot.
aku bg F&B card utk beli makanan
mase bg tu pun aku cam t'campak kad tu depan dia (x sengaje hokeyy)
cam x sopan plak ade awek2 kt meja sebelah tengok
tapi, ade haku kethah..!!??
dgn lemah gemalai ala tari-menari dia pun bangun dr tempat duduk tanpa sebarang bunyi kerusi  
(ye..mmg camtu la Asri Azhari sy..sopan kan)
last2 dia end up dgn beli ayaq ja..hurm..katenye x nak makan sbb dah kenyang (kunun)
hurm..ko nak marah aku marah je la Asri
x yah nak cover2 kot (haish..!!)
then aku soh dia dok sebelah aku pasal aku cam terperasan awek2 sebelah tu tgok kitorang cam ade drama perang2
jd malu lah kan (taw plak ko malu Aida)
pahtu aku kopek ayam tu pelan2..like a well-mannered princess..(buahahahaha)
"nah makan"
"x pe..awak makan je la...sy dah kenyang.."
glurp glurp glurp...!!!!berderau darah haku beb!
pahtu terus aku badmood lepaskan sudu garfu camtu je
siap tolak pinggan tu lg.memang dah xde2 well-mannered princess dah la
merengus lagi.sebabnya dia tak ikut cakap aku.tampor kang..!!
padahal dlm hati terasa bersalah giler2 sbb tak jaga air muka dia kt tempat public camtu
tp dlm pada2 aku terasa bersalah tu, bley plak otak aku bley plak pk +ve
"alah, kan dia dah dok sebelah aku, so awek2 meja sebelah tak nampak la aku ngamuk2 gini...kan.."
then, aku terus tinggalkan meja camtu je, bawak backpack aku turun ke tingkat 3
nak solat coz its already 2 pm..
mule2 tu nak singgah beli tiket, tp aku end up terus g musolla..
dia jalan jauh2 je dr aku
agaknya terasa bahang aku kot
lame la gak aku duduk kt musolla tu..
lepas solat, t'pk nak balik esoknyer jer..
kunun hari tu nak spend time ngan dia..(spend time utk gaduh kot..)
sebabnyer, takkan la nak balik tanpa settle problem kan..
and later on, he text me askin' me to hurry up..
haruslah aku jual mahal tak nak siap cepat2 kan..
hai la Aida..dalam musolla pun ko x reda2 lg ke..?? (bese la kepala batu kan)
"cepat sikit, sy hntr awk balik Pt Raja"
hah mamat ni giler ke hape.dah confirm2 la aku jual mahal kan
"cepat sikit, sy pakse awak"
keluar2 musolla, try cari jalan jauh nk g beli tiket
rase cam tak nampak dah dia, tp taw2 dia ade kat belakang aku.. (dah mmg ko rabun kan edot)
beratur kt kaunter KKKL tu ha
"jom sy hantar awk..bak sini beg awk"
rase nak mengade2 merajuk muncung2 hentak2 kaki kat situ but then ramai pulak manusia tgh beratur kan
dia p tarik beg aku camtu je (amboi)
malu kot..tp mmg malu la org tengok..(ngee..)
then p carpark tunggu dia bayar parking..
mase tu rase nak lari dah.
tapi sbb beg aku kat dia kan..
jd follow je la
then masuk lam kereta..
terasa macam kene culik je..
mr.policeman....help..!!help..!!!
muka Asri mase tu mmg berkerut dah
aku pun tak berani kot nak tegur ke ngamok2 ke
kang tak pasal2 terbang plak kete tu dia bawak
dah la nak keluar parking dari TBS tu jalannyer berlingkor2
kan....
 
p/s: to be continued...hahahahaa
ReActioNs:

0 criticS: