Monday, 25 June 2012

hari Sabtu lepas, nak pergi walimah Kamal Kom @ Sg. Buloh
sampai sana agak lambat area pukul 3:30 camtu
sebab sesat..huhu..
otw balik cam biasa, sembang2 dgn Asri
gurau2 manje (paannnggg..!!!)
aku ni tak ley gurau lebih2, sebab nanti mesti ngamuk (kan..)
hurm..sudah2nye memang mengamuk lah aku
sebabnye...balik tu tak menyinggah mane2 pun OK
teruuusss je hantar aku balik
aku merajuk tak nak keluar kereta
rasenye macam ade dengar2 dia hela nafas
mungkin nak marah aku kot...
selang beberapa minit camtu, dia start balik kereta, driving ke pekan kt  Bt Caves tu
dia pusing2...
"awk nak pegi mane..??"
"entahlah..."
hurm..ye..memang dia tengah cuba tahan dari marah aku kan..??
maaflah Asri...aku memang camni..T_T
around 10 minutes camtu, dia hantar aku balik.
lame kami dok diam dalam kereta tu
masing2 hela nafas..
cuba mencari kekuatan
cuba menyusun bait2 kata
tapi hasilnya, aku dgn lantangnya menyuarakan isi hati
"awk tau kan hari ni b'day sy?
brp kali sy perlu ckp kt awk, sy nk spend masa dgn awk, tp awk buat derkk je..
takkan la sy perlu ajar awk apa yg awk perlu buat kot..
brp kali dah sy bg awk hint tapi awk x pernah nak amek serius pun kan..??"
lepas luah perasaan tu, aku pun blah je dari kereta camtu je
Asri pun u-turn and then blah..
sampai je rumah Kak Mira terus ngadu + ngamuk sekali kan
"cuba mesej dia tanya dia kat mane"
hurm..mesej jugak la dgn harapan dia pusing balik kan bawak aku g makan ke kan
"sy dah janji dgn org lain.sori"
huwaaaa...what the...!!!!
memanglah beta mengamuk sakan kan
nak2 plak kepala den memang pening sangat2
sbb lambat makan sbb sesat otw g Sg. Buloh tadi
jadi angin sudah sampai ke kepala loh

hurm..malam tu..still, tunggu dia mesej..
hurm..non ado..sakiiiiitttnye hati.....T_T
entah..tak tahu nak cakap cane lagi..
rase cam hurm..kitorang ni memang dah tak de jodoh kot..
ni kot ending kisah kitorang..
hurm..aku pun ego tak nak mesej kan
dia pun ego tak nak mesej aku ke kan..
hurm..xpelah


ReActioNs:

0 criticS: