Sunday, 14 July 2013

eksaited kau
padahal merisik riki-riki viky ram pon belum uolz
ni semua salah group B2B la ni
aku dah terpengaruh sebab utk Selangor bumi bertuah boleh apply online uolz
tengok ni webbie JAIS ni
ha..borang 2C dan 2D boleh dapatkan di //http.ncr.jais.gov.my
(semangat kau aku letak htttttttttttp sekali)
how i wonder ncr stands for..??
maybe nikah cerai rujuk kot...
ihik ihik ihik..
eksaited lagi haku nih..
yela sape taknak kawen kan..
utk Selangor juga, ada insentif utk pasangan yg ingin berkahwin
tahun ni depa bagi RM200, pahtu tahun depan dinaiikan jadi RM500 plop..
tahun 2014?? mungkin RM800??? (berangan keh!)
unt0ngla..

tapi aku tak pasti la plak kena dua-dua orang Selangor ke idok ye..
mohon pencerahan plz. eheeeeheeeeekkkk


ReActioNs:

0 criticS: