Saturday, 18 February 2012

scroll
......
......
......
......
......
......

scroll
......
......
......
......
......
......
......
scroll lagi..
......
......
......
......
......
......
......
......

nice & simple (bg aku lar)
tapi tempat duduk tu aku takmo bantal besaw tu ha.
nanti kalau nak duduk sopan2 tertelentang plak..
maybe boleh digantikan dgn karpet lembut bulukaler putih/krim?
(boleh beli kat Ayer Itam jerr..)
tak pun, beli je satin, wat mcm sarung bantal, and then masukkan je perca2 kain lebih org jahit baju.
haaaa..jimat kan??
belakang tu beli langsir kaler lavender pun ok..
sebab rumah papan jadik tak mo la nmpk ke'papan'an nyer..
huhu..bajet la kau minah

mini pelamin ni sesuai utk tunang je ekk??
kalau nikah/kahwin ke tak ok kah?
pelamin utk taking2 picture jer?
mungkin ranting2 tu ngan bunga2 bulat tu perlu lebih tinggi?
atau perlukan stand utk duduk baru lapik ngn bantal lebihan kain perca?
seperti gambar di bawah
(oh tp ini bukan bantal kain perca ye)


ataupun..
cantik tak cantik tak???
kerusi ni pon ok kan..
kerusi ngan tabir belakang tu pun kalau beli sendiri ok gak
sebab boleh letak kat rumah baru nanti
(hahaha..verangan k)
tapi..tapi..kalau tukaw dgn munge lily kaler purple ok tak?
ah sudah..mane plak nak dpt kt M'sia ni??

tak pun...another alternative, gune yg ni je ler..
(ape pun tak boleyyy...T_T)

ok tak ok tak?
pelamin munge lily lavender ngan baju ala2 korea?
sbb en.fruithati korean look kan
(vajet la kau Asri Azhari)
hahaha..eh minah! ko nak tema ape sebenarnye ni?


p/s: ini hanya review, majlisnyer mungkin empat tahun lagi wokeh. sile nangis cepat.

ReActioNs:

0 criticS: