Thursday, 6 January 2011

pandang kiri-kanan-belakang
lirik2 mata jeling2..
ada tak org usha..
line clear ke tak..
belasah je la labu
nak wat post baru pun terpakse gune notepad font 5
kau jgn tak tau mak wat gini nyah..
hurm..
mak nak citer bykkkk sgt bende ni..
tapi tu la
tak terluah dgn kata2..
lalu ku luahkan dgn tulisan...
(hepp..silap..taip tapi taip....)
nak mule dgn cerita the slanted eyes part III
atau ikhtilat part V..??

ok...the slanted eyes part III lu lah ye..
hurmm...dah xde kot...
sebabnye..
dah ditunjukkan ttg satu hakikat...
mula2 tu agak sukar utk menerima..
tp lama2 pun boleh...
alah...love is only a feeling..
tak de ape lah tu
aku anggap bende tu hanya satu pintasan-y yg memintas hati aku..
tapi...de garisan gak la kan...
(oh perlu ke ade tapi2 lg aida??)
anmy pun dah pesan kan..
"dia kan dah ade budak ***"

ye tak ye jugak ye...
jadi utk hari2 seterusnya..
segala kata2 dia...juz ignore je la..
sebabnye..kite tak tahu either org tu seyes atau tak sebenarnya..
sebab apa yg kita lihat pd luaran tak melambangkan apa yg ada di dlm..
BEWARE of pickpockets OK..??

kerana hati itu memang sentiasa terumbang-ambing..
kerana hati itu memang sentiasa berbolak-balik..
kerana hati itu seperti bulu yg tergantung di atas pohon yg dapat dibolak-balikkan hembusan air, ke kiri & ke kanan..

"Sesungguhnya, hati itu terletak di antara dua jari dari jari-jari Tuhan, Apabila dia suka, diluruskanNya, dan jika Dia suka, dibengkokkanNya"

ReActioNs:

1 criticS:

Anak Gemilang said...

"Sesungguhnya, hati itu terletak di antara dua jari dari jari-jari Tuhan, Apabila dia suka, diluruskanNya, dan jika Dia suka, dibengkokkanNya"

sy sangat suka statemnt ini.. ;)