Sunday, 9 January 2011

hurm..serious..
aku tak mood langsung nak wat keja..
sebabnya aku mmg x sangka yg dia akan buat camtu..
memangla aku x kesah

tp aku x expect yg dia kasi sume org tgok..
sume kwn2 dia tengok gambaq tu..
jd maafla..
kamu tegur saya, sy benar2 xde mood utk b'sosial dgn kamu OK!!??

aku cam sedih je (mcm je sbnrny)
aku upload gmbar yg aku ade yg mmg ley malukan dia lah..
dgn mrh yg mbuak2..nk tag sume kwn2 dia
last2 ak remov..
cam x patut je kan..
malu tu nanti ley jadik 1000 tahun
mgkin tym tu aku dlm keadaan yg amarah sgt2 kot..
seyes..aku mmg nk marah..
aku punyelah tahan marah smpai m'gigil2..smpai nk nanges..

mlm td, tgok2 gak nset..
kot2 dia bg msg kt aku ke kan..
say "sorry" ke..
tapi xde..xde ok..

x pela cegitu
jd utk itu, trime kasihlah krn tlah me'remove' gmba tu kn..
prasaan sy skng cam nk remov dia dr frenlist, cam nk block dia dr fb sy..
(oh sguh emo kau, aida)
bayangkan la, aku mmg rse xnk bgun tido pagi td..
smpai da mabuk2 tido, lenguh2 badan..
rase nk smack down je dia OK
huh!!!
ReActioNs:

0 criticS: