Saturday, 16 April 2011

peristiwa ini berlaku kira2 dua hari lepas..
iaitu pada hari khamis..
hari yg sungguhhh bersejarah aku kira..
ye..aku berada di Melaka pada ketika itu..
setelah menjalani conference pada hari Selasa hingga Khamis..
oh sungguh tak best rupe2nye gune ayat skema ekk..
cani citernyer...
mase nak balik dari Melaka Sentral ke KL tu sebenarnya aku dah rase tak sedap hati..
tibe2 rase gabra gemuruh sume ade..
ade la aku luahkan pada Cik Eima, tapi tu mungkin sebab aku dah lame x balik naik bas..
(yela..sebab ade je org ajak aku balik nek keta kn..hey3x..pmpuan ok yg ajak aku)
lagi2 la aku tak biasa dgn Melaka Sentral tu..betul2 rase asing...
Kak Zana dropped aku kt sane, pahtu diorang pun heading to Pt. Raja lah..

nak dijadikan ceritera yg mmg aku x ley lupe, tiket xde. tiket habesss...
mane2 tiket yg lalu KL sumenyer habes OK...
waima Seremban, TBS, sume habeeessssssss...
ya Allah..seriously..aku mati kutu..
pahtu duduk la kt seat sampai muke blur sungguhhhh..
tibe2 pun rase mane la semangat aku ni pegi..
betul2x rase lost..
nak nangis pun ade..mase tu dah pukul 7pm +++ dah..
malam OK...hey3x minachi, pe ko wat kt tmpt org malam2 hah..!!??
contact kwn tu contact kwn ni tny2 sal tiket...
sume2 pun risaukan aku..terima kasih kwn2..
aku rase betul2 sangat tak independent OK seorang aida husaini..
oh noooooo....!!!!

atlast, aku dapat tiket ke Ipoh jam 10mlm..
oh sgt gamble OK..nanti benti la kt mane2 tol..Behrang ke Slim River ke kan..
sampai Slim River kol 3pagi.
pakcik tu benti kt 1 kedai mkn..kt situ mmg byk la bas2..
aku ingat nak minum, tp tgok2 kdai ca ya nun aliff...
aikk??
slumberland je pakcik ni..
tunggu abah mai resQ then p la ngeteh kt mapler Slim tu..
then heading to my home, arrive home @ 330..
mmg x cuci muke ape la. tros tdo smpai pagi...
then pagi2 basuh muke capai apam seketul tgok tv then tdo balik sampai maghrib bsame setan2..
oh aida..tahniah2..
dah la..nanti bile2 aku gamble, aku wat lagi bli tiket last2 minute..cam x bese lak.huhu
ReActioNs:

0 criticS: