Friday, 20 September 2013

eh eh..
kenapa aku pulak yg g try?
ni aku try masa g Bandung hari tu..
semangat kot bawak sampin Asri sampai ke seberang..
memula tu memang amik baby blue..
tapi terlalulahhh pale..
walaupu biru & peach sungguhlah bukan warna yg nampak cantik di mata aku..
tapi.. tak pela..
once in a blue moon omputeh cakap kan..
selalunya org amek warna slow2 pastel2 gitu utk nikah kan..
aku pun tak berape reti sebenarnya..
sbb dah matchkan dah sampin ni ngan warna peach 
tapi..Asri pun gelak ni kan plak org lain
sbb mmg mcm pokok bergeraklah kalau peach tu warna pokok
mungkin sbb sampin tu dah soft color kot.
nak amek putih Asri tak mo plak
kecoh je la mamat tu
ko bajet ko hensem..??
hak hak tuii!!
gurrrrr...


ReActioNs:

1 criticS:

Siti Zulaikha Abu Bakar said...

hahahahahaaha..sobar jelah..puii