Wednesday, 11 December 2013

hai readers (ade ke?)
di tengah2 kesibukan aku buat usha2 coding Matlab..
selit2 jugak la cemano design blazer/coat/suit/tuxedo yg bakal dipakai oleh en. tunang (gelinyer)
apa beza ketiga-tiga ni aku pun tak tahu
hailah.. 
alkisah aku sudah terrrrrrbeli color hijau yg tak berapa nak dipilih sebagai warna favorite B2B
so redah je la kan..
contoh color dan lace utk majlis resepsi nanti: (cry cry woman no cry)

curik dari google pastu edit color

so, calon2 coat pilihan aku ialah: 
(eh ko tak tanya Asri ke?)

ha agak2 ada tak bridal nak sewakan coat color camni?
or better beli je kain, lepas tu tempah?

or yang macam ni? 
tapi yg color oren tu ganti warna putih la..
kang kalau color block sangat mcm kap lam la pulakk
ok,..next!

aku suka yg ni..design yg ni.. 
ada bow tie gitu..baru la nampak merpati dua sejoli kannnn
(merpati la sangattt..)
tapi tak pasti la pulak kalau Asri pakai jadi tough ke idak macam patung ni pakai kan..
(memang takk la)

or better yang nii?
coat silver, tie color teal?
bunga tu ikut bunga tangan aku?

or kelabu gelap yg macam ni?

atau suit putih jer?
eh tapi kasut aku color gold kot..
masuk ke idak tah?

atau yang ini??

ha..yang ni dia guna color code peacock:

or yang ni?
coat: mocha
shirt: olive
tie: teal
macam best je macam best je

hai lah Angelic..
harap2 Asri baca la blog aku ni kan..
lepas tu komen dia nak color ape..
harap2 lah..
kan..

eh eh yang ni apa pula?
oh nak mekap color gold je boleh tak?

atau yang macam ni je?
simple yet lovable and sweet..
auwwww

ReActioNs:

1 criticS:

Anonymous said...

u!! jgn la amik yg smua teal! x lawa!! kot kelabu gelap or mcm coklat gelap or mocha tu ok. nanti pakai tie n yg dekat poket tu warna teal. atleast, asri leh pakai balik lpas kawen. kalau smua teal, mcm yoo jae suk plak. -_- no.. no.. no..