Thursday, 22 November 2012


kalau dah tak boleh cakap la tak boleh
tak payah la mula2 cakap boleh pastu kata tak boleh pulak
beria je aku perabih RM80 k beli baju baru
pahtu asyik try2 plak match ke tak baju tu mcm org b*d*h
kunun eksaited sbb dah silent mode 2 minggu la kan
aishhhh..!!!!
sedih sedih SEDIH
ingat aku free sgt ke nak entertain ko hah?
ngan nak wat replacement class lg..
mana nak buat nota lg..
tanda assignment lg..
semalam lak dpt task baru soh buat soalan test/final.
dah la duedate Sabtu ni
ape dia ingat dia sorang je ke dlm dunia ni yg bz?
apa dia ingat dia sorang je ke yg keje?
nak ruang sangat kan..?
dah 2 minggu aku bagi..
tak cukup lagi??
nak datang sini..nak bazirkan duit ke sini???
bukan aku yg mintak dia datang
tapi bila dia kata nak datang..
of cos la aku excited kan..
tapi bila dok men tarik2 tali plak ngan aku...
kejap jumaat kejap sabtu
aku rase mcm hape je
padahal aku dah save time utk dia...
dah gigih2 ni buat keje sbb nk spend time dgn dia...
dlm keadaan badan yg tak berapa nak sihat..
ngan batuk lg..
ngan usus rasa nak tercabut lg
rasa nak memitamkan diri je la ni sebab tak larat..
if & only if he knows how much i sacrifice for him..

ada mesej2 tadi..
entah kenapa aku g reply plak
sudahnya jadi gaduh
dia rasa stress kan..
jadi Asri..
awak buatlah apa yg awak nak..
saya..belum cukup layak utk awak..
mungkin..dah cukup kot..
utk masing2 menyalak dan terus menyalak
kalau dah memang BUKAN empunya tulang rusuknya..
nak match macam mana pun tak kan boleh
kalau terus2an mencuba jugak..
nanti patahlah tulang rusuk tu kan...
even sekarang pun aku dah rasa mcm tulang aku patah

ReActioNs:

1 criticS:

aLiSh said...

nak comment apa dulu akak selalu yang lembut hati pergi pujuk dulu.. tak pernah di pujuk.. tak pernah rasa kasih sayang tu... akak pun tak berani nak advice apa apa... aida buat la solat tu.. aida lebih baik dari akak.. akak yakin Allah akan bagi petunjuk