Tuesday, 28 April 2009

syed.fadhli




pernahkah anda melihat kegilaan yg melampau dr seorg gadis..??
pernahkah anda melihat saya menjadi naik minyak @ naik seh..??
pernahkah anda melihat saya mengamuk..??

pernahkah anda melihat saya melakukan sesuatu yg menyakitkan insan yg saya sayang..?
pernahkah anda melihat bagaimana saya menghancurkan hidup insan yg saya sayang..??

"cinta separuh nyawa...b'akhir dgn linangan airmata.."
itulah katanya..sdgkn hati insan yg saya sayang sy x jaga..
inikan pula hati insan yg tidak lagi saya sayang..??

kepada anda saudara syed mohd zulfadhli syed adnan al-kaf
saya x suruh anda tengok blog saya.apetah lagi memberikan sebarang komen..
anda begitu mengenali saya dahulu..
dan seharusnya anda tahu bagaimana lagaknya saya..
awak warning saya..??
ada saya kesah..
dan di sini...saya dgn hati t'bukanya mengumumkan..
saya x takut dgn warning awak tu..
well..it's my blog..saya peduli apa awak selesa ke x..
dan sebesar2nya saya menulis nama awak di sini..
apa awak nak kata saya dah x kesah..
sebab kita x taw btapa bahayanya bermain dgn betapa panasnya api sampailah kita b'ada dekaaat dgnnye..dan kita akan mulai utk b'hati-hati dgn api itu
dan awak adalah api itu..
walaupun api ada yg membawa faedah..
tp awak adalah satu bencana yg pernah muncul dlm hidup saya.
kebiasaannya insan yang kita benci kita akan sentiasa ingat kn..
atas awak utk mengatakan saya ni x pernah berubah atau apa..
atas awak utk menilai saya bagaimana sekalipun..
nk mencarut kt saya..??silakan..my pleasure..ta fadh dhol..


ReActioNs:

15 criticS:

a m b e r h u n n said...

uii aida.what happened? hope everything will be fine.control ya..

EyEdA said...

ntahla ieda..
i shudn't ignore ur advice dulu kn..

Miss Oura.. said...

1st pic mcm muka neon.. huhu..

Cahaya said...

hai eda:-)

.::shEm0oT::. said...

blog kite..utk kite luahkan ape yg kite rs..
am i rite??
so who cares??..
kite sokong ckp akak...
"well..it's my blog..saya peduli apa awak selesa ke x.."

ieda said...

hmm... mamat perasaan..
u should just ignore him and his gf...
there another million fishes out there..u should just catch one.. hahaha =p

EyEdA said...

fishes..??
ank ikan bley ka???
ade je kak..
yg lebih TINNGI..KACAK..BIJAK..
do i ever care 4 da 'rendang' guy??

.::shEm0oT::. said...

rendang??hikhik...
bg die appeton..hakhak

EyEdA said...

skunk ni sket demi sket da nmpk advantage knp kami x b'same..
mmg la perit..
tp da mkin jelas..
kami x sesuai utk m'bine iktn PERKAHWINAN b'same..
syukur sgt..

iJaM said...

aku suke nk igtkn kwn2 aku. utk dihormati, kite msti menghormati. n utk menghormati org lain, kite kene hormat pd diri kite dulu. xgune smue org letup sane sini. kpd yg xpuas ati, sile la bwk bbincang dgn baik naaaaa...

kpd syed, udah2 la tuh. kate da ade org laen, yg ko mnempel2 kt cni apsal? blah2..aku jentik kang.

-sekian-

EyEdA said...

erm..komen ni utk ak ke utk syed??
huhu

iJaM said...

tk due2 skali la. kate soh aku letak komen. akummg best komen2 org nih. so, bsedia la yek~
hehehe~~

leeya lary said...

nmpak sgt syed tu x bubah..
hahaha!
buatkan aku rase syed tu nampak lebih klakar lg dari badot! xD
if ko rase ko bhgia, ko duk diam2 jew ctu..
ko jg la mkwe ko..
man..this is a BLOG~ u shud know how this thing works..
haaa~ aida dear..c..'hate' tu dh same rata ngn btapa byk u 'love' him dlu..
so, sygi lah lelaki berpada pada b4 dye jd hubby kte? ok dear? :)

EyEdA said...
This comment has been removed by the author.
EyEdA said...

i juz too shocked when he's backin' his niu gurl..ouwhh....
dier ley sindir2 i cmtu utk org yg bru bsame dia a couple of months sdgkn i ni da btaon2 ngn dier...da la..hati i da luke sgt2..@least i taw how 'perfect' he is kn..